Dolijntjes&TripUniek
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
18 December 2007 | Nederland, Amsterdam
Eerst even antwoord op de 10 meest gemailde vragen:
1. Alles goed ja, met jou?
2. Ik leef nog JUPJUP
3. Ik ben volledig wit, de afgelopen weken regent het pijpenstelen
4. Ja, ik weet dat ik vaker een weblog moet schrijven
5. Nee, idd ik ben geen kliekjes toerist en maak dus niet heeuuul veeuuul foto’s
6. Ja, ik loop nog stage
7. Ja, ik ben idd moddervet geworden
8. Ja, ik kom al heeuuul snel weer terug
9. Ik mis jou ook onwijs erg
10. Ja het is hier nog steeds heeuuul leuk
Inmiddels loopt alles weer haar fain op rolletjes & is het drama schoppen van ziek zijn en stroomuitval voorbij.
Het feit blijft dat ik van mijn baas af en toe op zaterdag en feestdagen moet komen werken. Ik ga hem maar niet ga vertellen: ‘hallo! Ik wil ook gewoon weekend’ Hiervoor heb ik de volgende redenen:
1. omdat hij dan 10 minuten gaat schreeuwen
2. Ik dan meteen de slechts gemotiveerde medewerker van de stichting ben
3. Hij dan zegt dat ik moet leren dat ik op Curaçao ben gekomen om stage te lopen
4. hij de instelling heeft ‘werk gaat boven prive’
Hierdoor offerde ik mij afgelopen weekend maar op! Great!
Zaterdag was de wereldstage tour, Trip Uniek! Ik moest dan wel werken maar het was een fantastisch hilarische dag. Ik was chauffeur van de jeep en gezien het al weken pijpenstelen regent waren de plassen met water niet op 1 hand te tellen. Dit betekend veeuuuul water&modder FUN!
Het programma van de tour bestond uit een tocht over de vlakte van Hato. Waar, in de grotten van Shingot en in een tunnel van Kueba di paechi, het gevoel van claustrofobie werd getest.
Bij Boca Ascension werden een tiental schildpadden gespot. Daarna kregen wij bij Kas di Pali Maishi een lunch. De tour werd voortgezet in het gebied Patrick. Hier bezochten wij de suplado, een natuurlijke jacuzi, ditmaal in topvorm! (zie foto’s)
Het event werd afgesloten door een jump bij de blauwekamer. Dit is een krot, zwemmend bereikbaar door een smalle opening in de rotswand! Al met al dus een geslaagd dagje werken!
Zondag stond er iets soeper de poeper spannends op het programma… Ik ging met dolfijntjes zwemmen! Als vier kokosnotensnuitjes gingen we te water, we waren best bang maar het was geweldig! Hihi zie de foto’s!
En dan… Wist-U-Dat…
Stage
- Mijn stage er over 3,5 week opzit
- Ik wel kan zeggen dat ik veel geleerd heb
- Misschien wel meer van bedrijfscultuur& collegialiteit, dan van communicatie werk
- Ik me nog steeds af vraag hoe mijn huisgenoten hun pauze doorkomen
- Deze namelijk anderhalf tot twee uur duurt
- Je, naar mijn mening, jezelf kwelt, want je moet vervolgens tot half 6 werken
- Youtube tussen 12.30 en 13.30 mijn grootste vriend is
- Mijn laptop&ik elkaar eindelijk beginnen te begrijpen.
Hij het nu gewoon zegt als hij het eventjes niet meer aan kan of het hem eventjes niet meer zint
in plaats van gewoon uit te gaan of niets meer te doen.
Ik hem af en toe eventjes tien minuutjes rust geef en af laat koelen als hij kwaad wordt
Het nooit te grappig is al…
- je baas een leguaan in je kluisje van je werk legt…
- Als je, na het overwinnen van je angsten, hem probeert te aaien en hij je dan aanvalt
Dit was weer eventjes een up-date van mij!
Ayó
Xx Ellen
18 December 2007 - 14:36
Lisa:
Hooi El!
Wat een ontzettend leuk verhaal weer! Heel leuk geschreven, en met je tripjes heb je het beter voor elkaar dan hier in het koude Nederland!
3,5 week nog maar, dat is ook alweer snel zeg! Blijf je nog langer?!
Nou hele fijne kerstdagen en een ontzettend goed 2008 gewenst!
Tot februari!
XX -
18 December 2007 - 14:36
Aniek:
EL!
Je leeft nog :) Gelukkig maar! Zo te horen maak je genoeg mee. Bereid je maar vast voor want wat school betreft staan er al weer 2 kick-offs gepland :s *beetje jammer* Maak er nog een onvergetelijke tijd van, enjoy the holidays hopelijk in the sun :) (voor de verandering en ervaring anders dan in NL). Meid, poco poco!
Ayooo dushi,
Aniek -
18 December 2007 - 14:46
Manon:
Hi kanjer van me! Wat ben ik trots op je!
Echt, nog even meissie! En dan kom je weer terug naar het koude kikkerlandje! Voor mij is het ook nog steeds wennen!
Maar wat mooi he dolfijnen, ze zijn zo uniek! Dit vergeet je nooit meer!
LIeverd ik wil je alvast hele fijne kerstdagen daar wensen, en een heel gelukkig & LIEFDEVOL 2008!
Tot snel poepsie!
Ik hou van je! XXX -
18 December 2007 - 14:58
Susan:
Lieve Ellen,
De tijd is voorbij gevlogen, we missen je!! nog 3,5 week. Oma is de dagen aan het aftellen!!
Meis geniet er maar goed!! tot snel..
Een hele fijne kerst en jaarwisseling!
dikke kus van ons allemaal!! -
18 December 2007 - 15:36
Iris:
Schattie...I LOVE jou foto'tjes! WAUW!:D
Wat coollies met die dolfijntjes zeg, soeperdepoeper cute!
Ennehm op die foto'tjes te zien valt dat moddervette ook wel mee gekkie!;) Je bent nog steeds een supersexy mooi chickie!
En jaja aftellen is begonnen hoor! Nog ong. 6 weekjes...en dan zit ik ook op het zonnige eilandje! Dan gaan we samen carnaval celebraten! Hihi, heb er
[------------------------------------------------] zoooveel zin in!
We gaan voor de kerst nog even skypen hoor...want wil jouw hoogstpersoonlijk fijne feestdaagjes wensen. Leuk dat je weer een berichtje hebt geschreven.
houvanjouhonnieponnie
kus kus -
18 December 2007 - 22:50
Liesel:
Heeee liefje!!
Whaaaah met dolfijnen zwemmen echt super! Ik word me hier down under ff een potje jaloers hihi!!
Echt wat een super foto's zeg! Leuk weer ff een verhaaltje van je te lezen en fotootjes te zien, je ziet er goed uit kind!
Bel je dit weekend op je mobieltje goed??
Love u! -
18 December 2007 - 22:52
Hama:
hey, schatje van me
Wat Mooi en leuk zeg die fotos..
Mooi zijn die dolfijnen zeg zoo lief..
Je komt bijna terug schat het is zo koud hier geheheh..
Veel plezier nog en geniet van die 6 weekjes..
Kusjee
Hama
Men tom zooor gosh awet! -
19 December 2007 - 12:29
Inge:
Ellerd!!
Heeleee cooollee foto's!! Zit er bijna alweer op he! ging echt super snel! ik ben echt super jaloers op jou dat je met dolfijnen ging zwemmen!! En nu is ellerd thuis en nu gaat Irish weer weg:( ow ow ow! Ik spreek je snel!
Dikke kus!! -
19 December 2007 - 17:04
Astrid:
Hej el,
Gelukkig gaat alles nog goed daar in curacao! Echt hele mooie foto'tjes van de dolfijnen :) Dat lijkt me echt geweldig!
Hier op HealthCity gaat het lekker. En er is alvast een verassing voor als je terugkomt: we hebben werkkleding, en wat voor;) gheghe..
Op het moment dat jij terugkomt woon ik in Almere, maaaaar mooi dat ik nog eens langskom bij HC om te kijken hoe jij nu eigenlijk achter die balie zit;)
Echt nog heel veel plezier de laatste weken en geniet ervan!
Ow en alvast een super vette kerst gewenst natuurlijk:)
liefs as -
22 December 2007 - 15:26
Gaby (HC):
Hoi Ellen,
Geweldige foto's hoor met die dolfijnen, en een herinnering voor het leven. Om jaloers van te worden, vooral met die kou en witte bomen die we hier hebben.
Mo houdt me regelmatig op de hoogte van je activiteiten. Ja het werkklimaat is daar anders, misschien zijn we hier wel verwend. Geniet er nog van en van de feestdagen, dan zien we je gezond weer terug in 2008 bij HC, dan kun je weer in vorm komen. Veel liefs Gaby -
23 December 2007 - 05:38
Talithaa!:
Haii Elliee!
Jeetje wat gezellie! Eventjes snel mijn reactie op alles!
Wat gaaf van de dofijnen!, moddervet jeetje noem je dat moddervet?!, Ben blij dat jij en je laptop elkaar nu begrijpen :), lachen van de jeep, hahaa, waar is de foto dat je leguaan je aanvalt????!! Oja en werken in t weekend of laat werken heb ik ook moeten doen, zelfde reden dat ze zei dat ik hier kwam om stage te lopen en dat ik anders een slechte beoordeling krijg op dat punt....ben blij dat ik toch niet de enige was, gelukkig heb ik dat 2 keer moeten doen, een maand ofzo geleden :)!
En nog wat extra's: auto huren in amerika mag pas als je 25 bent....wanneer ben j in miami, waar ben je precies en waar slaap je?? Let me know!!
Kus, knuffel, sterkte!
Talitha!
18 Januari 2008 - 19:58
Aniek:
Pabien! Bon anja/anya... (hoe schrijf je het ook al weer? :P) nou goed... GEFELICITEERD met je verjaardag (K)(K)(K) Maak er (nog) een mooi feestje van daar! Ayooo dushi
XXX -
20 Januari 2008 - 08:20
Ramses En Daniele:
Hoi Ellen,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We hopen je gauw weer te zien.
Kus.