Placement
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
21 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Eindelijk! Mijn stageplaats is helemaal rond. Ik vertrek (omstreeks) 25 Augustus naar Curacao!
3 September start mijn eerste werkdag bij Stichting Uniek.
Ik zal jullie proberen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van mijn belevenissen:)
Ik hoop ook van jullie te horen. Sowieso reacties op mijn weblog maar ook smsjes, bellen, mails, langskomen of post (tijdschriften, kaarten, brieven, cd’s, dvd’s en andere gezellige rommel) ;)
Over een maandje horen jullie meer van mij.
Liefs xx Ellen
21 Juli 2007 - 18:10
Ellen:
Meissie, heel veel plezier op Curacao!!
Maare dat gaat vast goed komen, want ik heb de eer om je eerste reactie te plaatsen :p en mag jou rondleiden over het eiland ;) haha dik feesten wordt dat daar hoor!!
Heb er super zin in, maar is wel onwijs spannend. vertrek over twee weekjes! schiet al op.. Meid ga flink bikini's etc kopen en ik spreek jou!!
xxx Ellen
www.ellenopcuracao1988.waarbenjij.nu -
21 Juli 2007 - 19:49
Inge!:
Ellerd! Heel leuk dat je gaat! zal je wel missen op de westerbende hoor haha! heel veel succes met alles!!
Dikke kus Inge -
21 Juli 2007 - 21:54
Lisa (Spaanse Matti):
Hee meiss!
Ik wist niet dat het helemaal rond was nu joh! Superrrrr!! :) Ben je nou via school daar terecht gekomen of wat?
Ik ga je volgen hoor! Echt leuk!!
XXXX -
22 Juli 2007 - 15:30
Talithaaa:
Haiii Elliebellieee!!
Supergaaaf! Ik heb ook net te horen gekregen dat mijn stage is goedgekeurd:D, jipppieeee!!!!!!!
Maaar superdeluxe en ik zie je woensdag:D!!
Dikke zoen, knuff, love,
Je matttieeee talibladieblaaa! -
22 Juli 2007 - 17:13
Robert:
heeej schat
wat hard, gewoon curacao!!! ik ga u zeker volgen =)
xxx
23 Juli 2007 - 12:12
Liesje:
Hey lekker ding van me... is je stage dan nu eindelijk rond...we gaan nog wel wat leuks doen voor je vertrekt hoor...je ZOu er vast wel zin in hebben...maar kom je wel weer zo snel mogelijk voor me terug??
xxxx Liesje -
25 Juli 2007 - 17:38
Maaike:
hey tnx voor je krabbel op mijn site! leuk dat je ook naar Curacao gaat, waar ga je verblijven??? voeg me anders even toe, maaike160282@hotmail.com xxx -
11 Augustus 2007 - 17:26
Aniek:
Btrrr dat alles geregeld is :) Heel veel fun gewenst daar en succes met je stage! Ik voeg je site even toe bij de rest, ga er een ritueel van maken... bezoekjes langs alle waarbenjij.nu sites :)
Ayooo dushi! ;)
X Aniek -
21 Augustus 2007 - 18:35
Miriam:
Heeel veel plezier op curacao!!! Ik ga je ook zeker volgen!
xxxMiriam -
27 Augustus 2007 - 19:29
Aniek:
He Ellen!
Vandaag is/was the big day! Op welk nummer(s) ben je daaro te bereiken? Laat me dat nog even weten! We horen vast snel van je of je goed bent aangekomen! Zet hem op!
Ayooo un sunchi Aniek -
28 Augustus 2007 - 21:47
Hama:
Hou van je Ellen....
xXx
Hamie -
25 September 2007 - 19:01
Neefje:
eey nichje hoe gaat het daar met mij ga alles goed hiero in het verre brabant:D
ge ziet er wel bruin uit trouwens is,
is het nog een beetje uit te houwen??
groetjes je neefje tom
ajuus/houdoe